Het was een behoorlijk druk weekend voor onze toneelspelers van Batea. Zij brachten liefst drie voorstellingen in het auditorium op donderdag, vrijdag en zaterdag ten voordele van Sjarabang vzw Mechelen. Een prachtig toneelstuk met een ode aan de jaren 80. Dikke proficiat! 

Over mijn lijk speelt zich af in 1988. Merel en Daan zijn verloofd en organiseren op een namiddag een groot feest om dit te vieren. Iedereen zakt af naar het huis van de familie Van der Vlassen voor het feest, maar er ligt een lijk in de zetel. Na deze bizarre ontdekking loopt alles uit de hand. De misverstanden stapelen zich op en er komen heel wat geheimen boven water. Als het lijk dan ook af en toe commentaar geeft op de gang van zaken, heerst er zeker complete chaos. Over mijn lijk is een ode aan de jaren 80 met als rode draad de populaire hits uit die periode.

Tekst: T. Pyck –  Regie: T. Pyck en M. Volkaert

Spelers: Jari Van de Ven (6BE), Tessy Torfs (6HUWB), Elvis Agbana (6BE), Emma Eeckelaerts (3HUWB), Anne Bodin (6HUWB), Janten Versteele (4LATB), Daan Van Caesbroeck (4LATB), Merel De Keyzer (5LAWI), Olivia Masamba (5MTWE), Alexander Cannaerts (4WETB), Elien Van de Voorde (5WEWA), Bram Theys (4LATB)

Regieassistente: Liesbeth D’haeseleer (5WEWA)