Deze week besteden we op BimSem extra aandacht aan vriendschap. Onze leerkrachten en leerlingen organiseren drie dagen leuke activiteiten of voorzien een kleine attentie. Geef elkaar ook eens een onverwachts complimentje, het kost niets en tovert een glimlach op ieders gezicht! Alles voor de vriendschap! 

Misschien word jij maandag wel in de ‘ballonnen’ gezet? Dank je wel…je betekent vaak het verschil voor iemand rond je. Blijf je inzetten voor elkaar. Jij maakt onze school groot! De nominaties kwamen van alle kanten: klasgenoten, leraars en andere medewerkers van de school. Wees trots op jezelf!

Dinsdag kan je tijdens de middagspeeltijd je vriendschapsband op de proef stellen. Kom je onder het afdak aanmelden met een goede vriend/vriendin; voer de opdracht razendsnel én correct uit en wie weet wordt jullie band vrijdag wel bekroond? Speluitleg volgt dinsdag bij inschrijving. Nieuwsgierig? Tot dinsdag tijdens de middagspeeltijd onder het afdak!

Vrijdag geven we het beste van onszelf tijdens de jaarlijkse vastenvoettocht. Verwacht je aan een wervelende opwarming in het teken van solidariteit en vriendschap. De bekroning van de ‘beste vriendschapsband’ volgt dan ook.

Zo hopen wij deze week extra in te zetten op dat zalige gevoel van vriendschap. Dank voor jullie positief en krachtig signaal!

SAE TEAM@BimSem
Together Everyone Achieves More