Op basis van de keuzes van onze huidige leerlingen kunnen wij voor het schooljaar 2018-2019 volgende plaatsen in de richting LO & Sport beschikbaar stellen (zie onderaan). Inschrijvingen starten morgen 5 juli om 9 uur aan Bleekstraat 3, 2800 Mechelen.

Indien er meer kandidaten zijn dan open plaatsen, leggen wij een wachtlijst aan. Wij hopen dat u zich bij ons op de school kan inschrijven of dat wij u zo snel mogelijk van de wachtlijst kunnen inschrijven. Indien dit niet het geval is (maar ook voor als u op de wachtlijst staat), vindt u hierbij de andere scholen in de regio waar de richting wordt aangeboden. Wij raden u ten stelligste aan een alternatief voor uw zoon of dochter te zoeken. Bekijk hier een aantal andere scholen in de wijde omgeving die deze richting aanbieden.

3de jaar: 14 plaatsen (waarvan maximum 13 jongens)
4de jaar: 5 plaatsen
5de jaar: 4 plaatsen
6de jaar: 4 plaatsen