Oud-leerlingendag 2018-2019: praktisch

De oud-leerlingendag gaat dit schooljaar door op zaterdag 23 februari 2019. We hopen ook dit jaar weer vele oud-Bimmers, oud-Semmers en oud-BimSemmers te mogen verwelkomen!

Het vriendenmaal voor oud-leerlingen die 25 jaar of langer geleden Bim, Sem of BimSem verlieten…

Om 12.00 u. is er een gebedsviering, waarbij we overleden vrienden en oud-leraars gedenken. Daarna is er aperitief in het Hof van Coloma.
Om 13.30 u. gaan we aan tafel om te genieten van het vriendenmaal. Het menu vindt u als bijlage bij deze e-mail. Dat loopt naar gewoonte uit op een gezellige praatbar.
Vanaf 17.30 u. openen we het praatcafé. Kan je niet deelnemen aan het vriendenmaal of blijf je graag wat langer hangen? Kom daar dan langs (nieuwe sportzaal), eventueel met partner.

Het walking dinner voor oud-leerlingen die van 10 tot en met 24 jaar geleden BimSem verlieten…

Walking Dinner: van 18.00 u. tot 20.30 u. Nadien kan u nog gezellig blijven hangen op de instuif.

De jong-oudleerlingeninstuif voor oud-leerlingen die sinds 2009 BimSem verlieten…

Jong-oudleerlingeninstuif: een gezellig praatcafé waar je met je vroegere klasgenoten en leerkrachten bij pot en pint kan bijpraten. Om 20.00 u. beginnen we er in de Omnisportzaal aan. Je moet niet op voorhand inschrijven. Je komt en gaat wanneer je wil. Om middernacht sluiten we af, al leert de ervaring ons dat een aanzienlijk aantal oud-leerlingen nog even (maar soms ook lang) de stad in trekken.